| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat | 

| Autor | Wiadomość | 

| paszczaq 

| 

|  Wysłany: Nie Gru 10, 2006 9:40    Temat postu: lista kategorii? |   |  
				| 
 |  
				| Może by dodac np. po prawej stronie strony LETS liste kategorii (Tak jak jest to na Allegro) albo przynajmniej wyszukiwarkę? 
 I druga uwaga: gdy dodaje towar/usługe to po prawej wyswietla się lista wszystkich towarów jakie są na LETSie - czy jest to potrzebne?
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| axzx 

| 

|  Wysłany: Nie Gru 10, 2006 10:36    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | Cytat: |  	  | Może by dodac np. po prawej stronie strony LETS liste kategorii (Tak jak jest to na Allegro) albo przynajmniej wyszukiwarkę? | 

jedna wyszukiwarka juz jest.
 jeszcze jakas inna moze byc?

| Cytat: |  	  | I druga uwaga: gdy dodaje towar/usługe to po prawej wyswietla się lista wszystkich towarów jakie są na LETSie - czy jest to potrzebne?
 | 

ta lista tez mnie troche przeraza, zwlaszcza ze wraz z iloscia towarow/uslug rosnie czas ladowania sie podstrony z ta lista.
 takie byly poczatkowe wytyczne - tak zrobilem. moze teraz pomyslodawca zmieni zdanie:) a jezeli nie pomyslodawca to ten kto teraz 'opiekuje sie' serwisem.

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| paszczaq 

| 

|  Wysłany: Nie Gru 10, 2006 19:21    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | axzx napisał: |  	  |  	  | Cytat: |  	  | Może by dodac np. po prawej stronie strony LETS liste kategorii (Tak jak jest to na Allegro) albo przynajmniej wyszukiwarkę? | 

jedna wyszukiwarka juz jest.
 jeszcze jakas inna moze byc?

| 

Wiem, wiem, kategorie tez sa. Chodzi mi o to aby to było wizualnie lepiej i bardziej przyjaźnie, to znaczy ze człowiek wchodzi i widzi kategorie albo np. wyszukiwarke (moze byc mniejsza wersja niz tej co jest)
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| mrowka 

| 

|  Wysłany: Czw Gru 21, 2006 0:52    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Witam! Proponuję utworzyć nową kategorię: "artystyczne". Usług i towarów z gatunku sztuk plastycznych i sztuki użytkowej jest juz tyle, że z pewnością zasługują na odrębną kategorię. Upychanie ich w kategorii "inne" powoduje, że gubią się oferty i potrzeby, które faktycznie trudno gdzie indziej dopasować. Pozdrawiam! M. |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

|  |